inici

Tema: conveni del metall
francesc
10-02-2017
hola algu ha pujat per la via conveni del metall? quin material cal? gràcies !
santllors.com
10-02-2017
Bones Francesc,

segons la piada de l'Efren i el Ricart del 24.10.2013:

<< Hem anat a fer la Aresta aquest migdia, lo primer felicitar als restauradors de la via per la bona feina que han fet al substituir les peces velles per noves sense afegir cap més i com a informació ens hem trobat que el pitó de la segona tirada no hi és, hem trobat a l`alçada de la primera reunió una escarpia amb filferro caiguda, no sabem si és aquesta o quin pitó hi havia, a veure si ens podeu informar per anar i ficar-lo.
L`artificial del segon llarg a estat alliberat en 6a/+.
Molt bona via, nosaltres només hem portat bagues i van bé per completar l`autoprotecció o pel tram on falta el pitó es pot encintar una sabina (aixo si després del pas). >>

salut
jaumegrimp
12-02-2017
Algú sap si hi ha ràpel per baixar del Bolet?
FRancesc, no pateixis que hi anirem a l'aresta.
jaumegrimp
12-02-2017
Perdó, ja he vist que hi ha ràpel a la nota del Bolet.
Jaumegrimp
19-05-2017
Aquest dimecres vam fer el Bolet i l'Aresta del Conveni del Metall; el Bolet és prou divertit, cal anar-hi amb cura amb els còdols.
L'Aresta és boníssima amb equipament fixe just, abans de la priemra reunió cal un Àlien per protegir l'A-1, a sobre el pitó, A-1 que no és necessari, e spassa en lliure o fent A-0 de l'Àlien.
L'artifo després de la reunió li va sortir net al Pep, jo de primer no vaig apurar, però l'estrep no va sortir de l'arnés.
Efectivament el pitó ja no hi és, algú ha llaçat un pont de roca a la dreta i a sobre es pot col.locar en un forat un Àlien. Amb cura es pot llaçar la Sabina, ben ferma, pero el pa de terra que té a sota fa pinta de no durar gaires anys...la reunió opcional és opcional, però jo la vaig fer, així controles i veus el company, i vaja que així dura mes la via, el lloc és espectacular.
El mur de sortida és vertical però amb preses bones, de les de les franges hiperbònes de Sant Llorenç, superat aquest mur la via s'acaba.
Es podria acompletar pel muret de la dreta amb força forats al començament, llàstima que mes amunt ja no són tan bons amb el que vaig baixar i continuar pel rostoll.



Respondre
Usuari:
Email:  (no es mostrarÓ)
Resposta:
Codi de verificaciˇ:

Creative Commons License   ©2008-2018 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte