inici

Tema: Crashpad trobat a Sant Llorenç
Àlex
29-03-2021
Bona tarda a tothom. Fa uns dies vaig localitzar un crashpad al parc natural de Sant Llorenç. En el seu moment el vaig deixar on estava, per si algú l'havia deixat momentàniament allà. Uns dies més tard, m'hi he acostat de nou i encara seguia intacte, però mullat, brut i ple de teranyines.

He considerat que no era el lloc adequat per guardar-lo, així que l'he agafat i he deixat una nota amb el meu número de telèfon i breu explicació. Si la persona propietària llegeix això o es troba la nota, que es posi en contacte amb mi per aquí mateix o telèfon, facilitant la localització exacta, mesures, color i marca del crashpad i estaré encantant de donar-li.

Actualment està net i ben guardat, sense humitats. Freqüento sovint zones d'escalada al parc natural i m'ha semblat adient compartir-ho aquí.

Gràcies!
Christian
01-04-2021
Hola , el crashbpad es taronjo i megra, amb un parche de lona blanc!!?? A mi aquest meĺl van pendre al nloc de les agonies fa un temps
Gracies per lĺinfo
Àlex
05-04-2021
Hola, Christian. No és d'aquest color ni té cap "parche", em sap greu!
Guillem
07-04-2021
Hola.
Ja fa temps que escalo en bloc per el parc i tenint en compte que és una activitat no regulada crec que hauriem de ser extremadament curosos i tenir especial cura per l'entorn.

Personalment crec que hauriem d'intentar deixar el mínim rastre de les nostres escalades en bloc.

Salut.Respondre
Usuari:
Email:  (no es mostrarÓ)
Resposta:
Codi de verificaciˇ:

Creative Commons License   ©2008-2021 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte