inici

CONDICIONS D'┌S:

Aquesta pÓgina neix amb la voluntat de perdurar, per tant no cal que et descarreguis tota la informaciˇ de cop, ja que peri˛dicament sĺanirÓ ampliant, afegint dades que falten i corregint possibles errades.

Imprimeix nomÚs la informaciˇ que necessitis i fes-ho amb consciŔncia ecol˛gica. Les ressenyes han estat dissenyades perquŔ ocupin mig A4, i per tant imprimeix-ne dues en cada cara i estalvia paper.

Si no s'indica el contrari, totes les fotos, texts i croquis sˇn © santllors.com, subjectes a una llicŔncia de Creative Commons. Respecta la propietat intelĚlectual i no plagi´s, copi´s o distribueixis sense citar-ne la font. Si malgrat tot, no ho respectes ... doncs, nosaltres prou feina tenim.

Sempre que ha estat possible, els autors dels croquis antics han accedit a la seva distribuciˇ sota els termes de la llicŔncia CC. Si algun dels autors, amb qui no ens ha estat possible contactar, no hi estÓ d'acord que es posi en contacte amb nosaltres i retirarem la seva obra.

La pÓgina ofereix la possibilitat de corregir qualsevol errada o informaciˇ que hi falti; posaĺt en contacte amb nosaltres a travÚs del F˛rum o enviant un correu electr˛nic a: contacte

Creative Commons License   ©2008-2023 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte