inici

En aquest calaix de sastre trobarÓs tot all˛ relacionat amb l'escalada a Sant Llorenš; articles apareguts en revistes, relats, texts d'opiniˇ... TambÚ hi trobarÓs un apartat de galeria fotogrÓfica que de mica en mica anirem ampliant amb bones instantÓnies, aixÝ com un apartat multimŔdia amb tot all˛ que les noves tecnologies ens permeten penjar a la xarxa i enllašos relacionats.

Aquest espai, com tota la pÓgina, Ús obert a la vostra participaciˇ, si tens material que consideres interessant posa't en contacte amb nosaltres.El Gegant de le Fogaroses, l'agulla mÚs difÝcil de Sant Llorenš del Munt
Albert i Ďscar Masˇ Garcia
LACERA n║22 (2015)

Interessant asticle d'investigaciˇ on els germans Masˇ esmenen algunes errades hist˛riques sobre les vies del Gegant.


Triologia d'escalada clÓssica a Sant Llorenš del Munt i l'Obac
Albert i Ďscar Masˇ Garcia
Excursionisme n║381 (2014)

Article on l'Albert i l'Ďscar ens proposen tres itineraris clÓssics representatius de tres Ŕpoques molt diferents entre si, a tres arestes destacades que acaben a prop del cim de la Mola.


La Siberia el muro so˝ado
JosÚ Enrique AgustÝ
Escalar n║85 (2013)

Article on el Jose ens presenta les virtuds del llunyÓ mur de la SibŔria i l'evoluciˇ que ha seguit aquests darrers anys fins a l'actualitat.


Cova del Drac. Llegenda de pedra
Albert i Ďscar Masˇ Garcia
VŔrtex n║246 (2013)

Article on l'Albert i l'Ďscar ens expliquen hist˛ria i llegenda d'aquest emblemÓtic mon˛lit i ens presenten algunes de les vies d'escalada que hi podem trobar.


Els Melindros
Albert i Ďscar Masˇ Garcia
Arxiu del Centre Excursionista de Terrassa n║ 114

Article on l'Albert i l'Ďscar ens presenten detalls d'una de les zones d'escalada mÚs allunyades i desconegudes de la Mola.


Tres escalades clÓssiques a Sant Llorenš del Munt i l'Obac
Albert i Ďscar Masˇ Garcia
Mai Enrera n║454 (2010)

Article on l'Albert i l'Ďscar ens presenten tres de les vies mÚs clÓssiques de la Falconera: Terra i Mar (TIM), Raps˛dia en Blues i Estenalles.


C˛dols clÓssics a l'Obac. La cara desconeguda de Sant Llorenš
Albert Masˇ Garcia
VŔrtex n║227 (2009)

Article on l'Albert ens ressenya la major part de vies clÓssiques, de poca llargada i de grau moderat, que es poden realitzar en els cingles del camÝ de la font de la Pola i els Castells de la serra de l'Espluga.


Sant Llorenš del Munt. Senderos de roca
Eduard Burgada
Desnivel n║191 (2002)

Article sobre els principals sectors de la Font Soleia. Complementa l'article aparegut a Escalar el mateix any.


Sant Llorenš del Munt, la gran desconocida
David CerdÓ
Escalar n║27 (2002)

Article forša complert sobre les principals zones d'escalada esportiva del massÝs, redactat amb la participaciˇ dels principals escaladors i equipadors de la zona.


LA MOLA escuela de la diversidad
Joan Armengol
Desnivel n║174 (2001)

MagnÝfic article, on en Joan fa una recopilaciˇ de les vies de caire clÓssic de les principals cingleres de la Mola: Cingle dels Cavalls, Punta d'en Serreta, Cap del Faraˇ, Cavall Bernat, Roca de les Onze Hores i Castellassa de can Torras.


Sant Llorenš del Munt. Entre encinas anda el juego
Joan Cabau
Desnivel n║54 (1990)

Primer article sobre l'escalada esportiva al Parc publicat en una revista de gran difusiˇ, i que en aquell moment va aixecar forša controversia. Fixeu-vos en el redu´t nombre d'itineraris que hi havia aleshores.


Creative Commons License   ©2008-2022 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte