inici

En aquest calaix de sastre trobaràs tot allò relacionat amb l'escalada a Sant Llorenç; articles apareguts en revistes, relats, texts d'opinió... També hi trobaràs un apartat de galeria fotogràfica que de mica en mica anirem ampliant amb bones instantànies, així com un apartat multimèdia amb tot allò que les noves tecnologies ens permeten penjar a la xarxa i enllaços relacionats.

Aquest espai, com tota la pàgina, és obert a la vostra participació, si tens material que consideres interessant posa't en contacte amb nosaltres.Sant Llorenç a la xarxa virtual

Petita mostra d'imatges que podem trobar a internet en pàgines web i blogs, que ens parlen i mostren l'escalada en aquest massís a través de la xarxa.


Imatges fanàtiques 2009
Mar Roig

Recull d'instantànies captades l'estiu passat per l'objectiu de la Mar en algunes de les vies més fanàtiques de la Font Soleia.


Sant Llorenç nevat (2009)
Quim i Lali

Imatges de la Mola després d'una nevada excepcional.


Imatges del Parc Natural
Francesc Muntada / Sincronia
www.sincronia.cat

Fantàstiques imatges del PN de Sant Llorenç del Munt sota les millors llums, cedides per Francesc Muntada; fotògraf i viatger. Pots trobar moltes més imatges a la seva pàgina web.


Creative Commons License   ©2008-2024 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.
condicions d'ús | contacte