inici

Tema: via al Fus?
Martí Llobet
17-02-2021
Al fus hi ha una reunió nova de parabolts al collet de la normal i una altre dalt del cim. No n'hem sabut veure més. Sabeu si és una via nova, un reequipament extrany o una línia de rappel?
Garsa
17-02-2021
És nou, i si és així, com ho expliques, li treu TOT el caràcter a la via. Ja que la sortida d'aquell coll era molt exposat.

Amadeu Pagès
17-02-2021
Com deien els Brams, "si ens destrossen les contrades, alçarem les barricades" i aquestes no seran convencionals, tindran la forma del martell i la clau anglesa,la icona de la lluita contra els qui no respecten les vies nues d'expànsions.
Martí Llobet
18-02-2021
Efectivament la via ha canviat el seu caràcter. Abans era una via neta i ara té ferro. Paradoxalment segueix sent exactament igual d'exposada; ara es fa reunió de dos bons parabolts i abans d'una bona savina. Això em fa pensar que no és un reequipament, més tenint en compte que és una via amb un interès molt local -tot i que és espectacular- i que es tracta més d'un altre línia que es menja la normal.
Efren
02-06-2021
Avui he anat a fer L'Agulla del Cingle. La memoria histórica ha estat recuperada! Tot ha tornat al seu estat original, tal com la natura ho va crear! Sant Llorenç lliure! La clau anglesa i el martell defensaran la memoria histórica! PAX VOBIS
paca
03-06-2021
gracies efren.Respondre
Usuari:
Email:  (no es mostrarÓ)
Resposta:
Codi de verificaciˇ:

Creative Commons License   ©2008-2021 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte