inici

En aquest calaix de sastre trobarÓs tot all˛ relacionat amb l'escalada a Sant Llorenš; articles apareguts en revistes, relats, texts d'opiniˇ... TambÚ hi trobarÓs un apartat de galeria fotogrÓfica que de mica en mica anirem ampliant amb bones instantÓnies, aixÝ com un apartat multimŔdia amb tot all˛ que les noves tecnologies ens permeten penjar a la xarxa i enllašos relacionats.

Aquest espai, com tota la pÓgina, Ús obert a la vostra participaciˇ, si tens material que consideres interessant posa't en contacte amb nosaltres.Parc de Sant Llorenš del Munt i l'Obac.
Xarxa de Parcs Naturals de la Diputaciˇ de Barcelona

Web del Parc, amb tota la informaciˇ relacionada. AquÝ trobarem la normativa de les regulacions de l'escalada.


St. Llorenš del Munt.com

MagnÝfica pÓgina web del Quico que ens permetrÓ situar sobre el mapa qualsevol punt singular del Parc que estiguem cercant, amb bones fotografies ilĚlustratives.


Trail Sant Llorenš del Munt i l'Obac

Blog del LluÝs un apassionat de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac, on comparteix informaciˇ sobre el massÝs. Dedica articles a un munt d'indrets, alguns relacionats amb l'escalada i altres no. Molt interessant.


Cau del Guille

Web-blog personal d'en Jordi Guillemot, membre de la Secciˇ d'Investigacions SubterrÓnies del CET, gran apassionat de la recerca i divulgaciˇ de les cavitats del massÝs de Sant Llorenš del Munt.


ViquipŔdia

Entrada sobre el Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i l'Obac a l'enciclopŔdia lliure


Creative Commons License   ©2008-2024 Escalada al Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i la Serra de l'Obac
  Aquesta obra estÓ sota una llicŔncia de Creative Commons.
condicions d'˙s | contacte